Küçük yaşlarda dahil olunan atölyelerde ustalar sadece mesleğin inceliklerini öğretmez çıraklarına;
öğrenilen sanat, ezber edilen manadır. Sırasıyla o sırlı kapıdan girdiğinizde yiğit, yamak, çırak, kalfa, nakip,halife, şeyh olursunuz, hayat gibi merhale merhaledir atölye. Her merhalede hem hayata hem de mesleğe dair bir basamak kat edersiniz. Zaman sindire sindire ağır geçer atölyede;  pişersiniz, demlenirsiniz, önce mana insanı sıra usta olursunuz.

Woodlife Ahşap Ev, Ahşap İşletme Çözümleri, Kütük Ev, Pergola, Özel Butik projeler başlıklarında bu merhalelerden geçen, ömürleri boyunca mana ezberi yapan ustalarla çalışıyor. Öyle ki; Woodlife nin Yönetim Kurulu da bu kademelerden geçmiş bir usta topluluğu, Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde mesleğini icra ederken tanıştığı onlarca ustanın ismi Woodlife’ın kabarık fihristinde yer almakta.

Bu envantere Türkiye’nin sayılı üniversitelerinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim üyeleri de dahil. Woodlife’ın sahip olduğu bu eşsiz envanter sadece sanat başlıkları ve icracı ustaları değil, bu ustaların ürettiği eserlerin detaylı kataloğunu da içermekte.

Her yıl güncellenen bu arşiv Türkiye’de tek olma özelliğine sahip. Bu misyona hizmet etmek için var gücümüzle yeni projeler tasarlıyor, sizlere yepyeni, masallardaki gibi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz. Tecrübeli ustalarımıza güveniyor, tüm sorumluluğu Woodlife Olarak kusursuzca yerine getiriyoruz.

loghus1
68 Mimari Proje Sayısı
96 Personel Sayısı
65 Saha Personel Sayısı
15000 Site Ziyareti (2020)
8 Proje Sayısı (2019)
115 MUTLU MÜŞTERİ

Sen Yeterki Hayal Et

Türkiye’nin hemen hemen her köşesinde mesleğini icra ederken tanıştığı onlarca ustanın ismi Woodlife’nin kabarık fihristinde yer almakta. Bu envantere Türkiye’nin sayılı üniversitelerinde Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğretim üyeleri de dahil. Woodlife sahip olduğu bu eşsiz envarter sadece sanat başlıkları ve icracı ustaları değil, bu ustaların ürettiği eserlerin detaylı katoloğunu da içermekte. Her yıl güncellenen arşivimizle Türkiye’nin ahşap hayalini kusursuzca inşaa ediyoruz.